Аромати Вікторія Сікрет є лідерами у рейтингу найпопулярніших духів для жінок всього світу, і вже понад 50 років вражають своєю якістю й вишуканими запахами. Зараз кожна українка може замовити парфуми Victoria's Secret в магазині з оригінальною продукцією Angel Beauty. В асортименті наявний широкий вибір ароматів за приємними цінами.

Оберіть свою улюблену композицію з колекції неперевершених ароматів. Від елегантних і витончених до пристрасних і чуттєвих - у нас є все, що потрібно для неповторного образу, який вразить всіх навколо. 

Нехай аромат Victoria's Secret стане вашим супутником у кожній пригоді та моменті життя. Дозвольте собі насолоджуватися чарівними нотками, обирайте для себе один із нашого рейтингу неперевершених парфумів Вікторія Сікрет. 

Very Sexy

Ноти: ванільна орхідея, стигла клементина та ожини.

Tease

Ноти: біла гарденія, анжуйська груша і чорна ваніль.

Very Sexy Night

Ноти: чорна слива, оксамитове дерево, соковите яблуко.

Scandalous

Ноти: малиновий лікер, чорний півонія, праліне.

Bombshell

Початкова нота: танжело (гібрид грейпфрута та мандарина), полуниця, ананас та маракуйя.

Нота серця: півонія Шангрі-ла з Тибету, жасмин, брусниця, ванільна орхідея – надає аромату кремовий елемент.

Кінцева нота: кашмеран, мускат, італійська сосна Sunstruck Pine – надає аромату неповторного відтінку.

Неповторні аромати Вікторія Сікрет для тебе

Команда парфумерів Victoria's Secret розробила широку лінійку ароматів для будь-якого віку, обставин та моментів. Духи можуть багато розповісти про їхню володарку:

  • активна молода дівчина, яка полюбляє вечірки та спорт;
  • романтична леді, яка зачаровує з першого погляду;
  • рішуча та стримана жінка, яка чітко знає, чого саме хоче від життя;
  • невагома квітка, що прагне жити у гармонії із всесвітом;
  • зваблива кішка, упевнена в собі та без краплі сумнівів.

Настільки різноманітною може бути сучасна жінка. І бренд Вікторія Сікрет прагне бути актуальним та доповнювати кожен з проявів її характеру. Важко обмежитися вибором одного парфуму. Тому магазин Angel Beauty пропонує найкращі умови для онлайн-шопінгу та вигідні акції на продукцію всесвітньо відомого бренду.

Very Sexy від Victoria's Secret підкресли свою спокусливість та сексуальність

Назва цього парфуму говорить сама за себе. Нотки ванільної орхідеї, стиглої клементини та ароматної ожини розкриваються на вашій шкірі, збуджують уяву та викликають миттєву реакцію в оточуючих. З ароматом Very Sexy від Victoria's Secret неможливо залишатися непомітною. Ці парфуми створені, щоб дарувати відчуття впевненості та сексуальності в будь-якому місці та у будь-який час. А вишуканий флакон, ніби справжній витвір мистецтва. Стиль та витонченість бренду проявляються в усіх деталях.

Чудовий квітковий аромат Tease

Якщо вам подобаються квіткові аромати, то Tease найкращий вибір! Цей чарівний парфум розкриває грайливість та жіночість. За допомогою неповторних квіткових нот, Tease створює атмосферу загадковості та спокусливості. Він додасть образу нотку елегантності та рішучості. Цей парфум та всі інші аромати Вікторія Сікрет можна замовити в інтернет-магазині Angel Beauty у різних формах та об'ємах:

  • вишуканий флакон 50 мл;
  • роликовий парфум об'ємом 7 мл зручно зберігати в сумочці або косметичці;
  • подарунковий набір (у складі набору парфуми, мініпарфуми та парфумований крем для тіла);
  • парфумований спрей.

Цей аромат є ідеальним варіантом для подарунка коханій, подрузі або мамі. 

Аромат для вечірнього образу Very Sexy Night

Доповніть свій вечірній образ загадковим і пристрасним ароматом Very Sexy Night. Цей парфум привертає увагу, додає чарівності та сексуальності. Зухвала комбінація чорної сливи, оксамитового дерева та соковитого яблука розкривається на шкірі, підкреслюючи жіночу енергію та пристрасть.

Парфум створений, щоб дарувати відчуття впевненості та розкутості. Оберіть Very Sexy Night і станьте найяскравішою зіркою ночі.

Провокуй зі Scandalous від Victoria's Secret 

Зухвалість і сексуальність в одному флаконі аромат Scandalous від Victoria's Secret. Ці парфуми викличуть справжній фурор і залишать незабутнє враження.

Солодкість малинового лікеру переплітається з екзотичним ароматом чорної півонії, створюючи суперечливу гру пристрасності та загадковості. А нотки праліне додають парфуму Scandalous неперевершеної солодкості та вишуканості.

Scandalous від Victoria's Secret це аромат для тих, хто готовий ризикувати та відчувати свободу експресії. З ним ви будете в центрі уваги, привертати до себе погляди. Цей парфум додасть вам неперевершеної сексуальності та самовпевненості.

Неповторний Bombshell продовжує підкорювати серця жінок

Цей аромат є справжнім вибухом емоцій та чарівним букетом, який поєднує сміливість і елегантність. Це не просто парфум це п'янка, чиста завіса квіткових відтінків, яка обволікає вас теплом та чарівничими нотами східних ароматів. Bombshell розкривається на вашій шкірі як неперевершена симфонія, розкриває вашу натуральну красу та привабливість.

Цей аромат завжди залишатиметься незабутнім, так само як і ви. Bombshell вражає своєю унікальністю та вмінням підкреслити вашу неповторність. Він створений для дівчат, які не бояться бути собою та завжди обирають найкраще для себе.

Вперед, продовжуйте своє підкорення світу з неперевершеним Bombshell. Цей аромат знаходиться в красивій упаковці, яка відображає його винятковість. Зробіть кожен день неповторним, бо ви заслуговуєте на це.

Оригінальні аромати Вікторія Сікрет вигідна пропозиція від магазину Angel Beauty

Коли мова йде про парфуми, Вікторія Сікрет завжди на першому місці. Їхні аромати вражають своєю неповторністю та стилем, дозволяючи кожній жінці виражати свою особистість через запах. Від сексапільних і провокаційних ароматів до ніжних і романтичних. У нашому асортименті ви знайдете все, що потрібно, щоб відчути себе особливою. 


Ми пропонуємо вам унікальну можливість замовити відомі стійкі аромати вже сьогодні. Забудьте про компроміси підкреслюйте свою особливість та індивідуальність. У магазині Angel Beauty ви маєте можливість купити популярні парфуми Вікторія Сікрет за вигідною ціною. Надсилаємо замовлення по Україні та відправляємо кур'єром по місту Львів.